Üdvözlünk a Magister blogon!

Üdvözöllek történelmi blogomon!

A Magister blog témája a történelem, vagyis a magyar és egyetemes história érdekességeinek bemutatása. A posztok készítője aktív gimnáziumi történelemtanár, aki számtalan történelmi blogot, honlapot szerkeszt de ide válogatott írásait tervezi kitenni (természetesen új posztok megjelentetése mellett).

Bemutatkozás:

Szeretem a hadtörténetet, a háborúk - csaták érdekes leírásait (imádok ezekről olvasni és kutatni vagy írni is) aztán a világháborúk különlegességei (fegyverei) is érdekelnek és a XX.század első felének vérzivataros időszaka (az 1900 és 1945 közti évek). Ugyancsak kedvenc témám a magyar reformkor és az 1848/49-es időszak illetve a kora-újkor színes világa (felfedezések, reformáció, hódító nagy birodalmak: spanyolok, oszmánok). A hobbi és a munka nálam teljesen egybeesnek és a sors úgy hozta, hogy mindkettőhöz van rengeteg szabadidőm is. Elhivatottan lelkes grafomán történészként és több történelmi blog szerkesztőjeként (Eremitha, Jegyzettár, Történetíró, Történelmi) a történelmi érdekességeket igyekszem megosztani olvasóimmal (már 2013 óta).

blogok_montazs.jpg

Remélem gyakori és visszatérő látogatója leszel a Magister blognak vagy a fenti kép-montázsban szereplő történelmi blogok bármelyikének! Ha írnál, ide várom soraidat: magisterxp@gmail.com

Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozó soraimat!

magisteralso_vegso.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magister.blog.hu/api/trackback/id/tr7618074960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Magister

Történelmi érdekességek blogja.

Friss topikok

magisterxp@gmail.com

https://hu.jf-staeulalia.pt/collection-ancient-scroll-cliparts

süti beállítások módosítása